X
 

 

 

Înregistrează-te înAICI!

 

Istoric

2020 - Trecerea de la comert online la intermediere în comerțul online
Firma Grup Expert SRL renunță la activitatea de comerț online, folosind însă experiența îndelungată pentru a trece la o activitate de intermediere/brokeraj în comerțul online. Aplicației web este modificată, pentru a corespunde acestui scop. Noul portal web poate susține nenumărați producători mici și mijlocii să devină vizibili internațional, într-un mod simplu și rapid, cu costuri insignifiante.  EutopiaMall, redenumit  Eutopia.Market, nu mai este un simplu magazin online, ci o expoziție internaţională, cu secțiune de vânzare online.

2012 - Aniversăm 10 ani de comerț online
Contactul cu producători de pe mai multe continenente, ne-a permis să observăm  tipare diverse și să rezolvăm necesități multiple. Timp de 10 ani, aplicaţia software creată de Grup Expert SRL şi utilizată pentru desfăşurarea activităţii sale de comerţ online a fost continuu îmbunătăţită, permiţând acum gestionarea simplă, direct de către producători a unor oferte cu zeci de mii de articole.

2006 - Începe colaborarea cu Fundația Eutopia Gardens
Suprafața de teren achiziționată pentru construcția grădinii de prezentare a atins 24ha, la au fost adaugate alte 4ha (vis-a-vis, pe aceeași lungime șosea, de 550ml).  Fundația Eutopia Gardens,  recent înființată, va primi spre utilizare gardina de prezentare, numită acum Parcul Eutopa (Eutopia Gardens pe harta Google), pentru desfășurarea de activități cultural-educative și de agrement.

2002 - Lansare magazin online EutopiaMall.com
Pe lângă comercializare, website-ul oferă, încă de la început şi informaţii detaliate cu privire la cultivarea plantelor, baza de date cu plante depăşind  în 2005, 80.000 de articole. Furnizorii sunt zeci de pepiniere cu tradiție din întreaga Europa, dar și din China și Israel. Gama de planate cuprinde toate categoriile (de la plante ornamentale la cele fructivere) și toate formele și mărimile (de la semințe, răsaduri și burași, plante tinere, până la plante mari, pentru plantari urbane)

2000 - Investiţii şi dezvoltare
Se achiziţionează 3 ha de teren agricol, cu scopul înfiinţării unei grădini de prezentare, unde vizitatorii să poată admira plantele în diverse stadii de maturitate și totodată pentru a valorifica plantele rămase în stoc la sfărșitul fiecărui sezon de vânzare (primăvara și toamna).

1991 - Înfiinţarea firmei Grup Expert SRL
Firma Grup EXPERT SRL a fost înfiinţată în 1991 de către Mihaela-Aurora BUZATU. Domeniul ales: comerţul cu plante ornamentale. Motivaţia: aspectul „gri” al localităților românești din acea perioadă și dificultatea accesului populației la soiuri de plante valoroase, oferite din abundență de pepiniere cu tradiție din Europa de Vest.
 

 
 


  Portal Web Eutopia.Market (2020)


Livrări: CC-trolleys, paleți


Mihaela-Aurora (2000)

Livrări : colete