X
 

 

 


Dacă vrei să ajuţi

comunitatea, alătură-te 

Despre noi

Mihaela-Aurora BUZATU
fondator și administrator

Suntem este o companie de familie cu activitate pe piața locală și internațională.

Grup Expert are în spate o istorie de mai bine un sfert de secol. O moștenire care obligă la capacitatea de adaptare la schimbările lumii, la responsabilitate și atenție orientată spre necesitățile clientului de tip nou: calitate sustenabilă, inovare, disponibilitate fără frontiere.

Scopul nostru:
  Găsirea de soluţii optime care să răspundă necesităţile oamenilor, în calitatea lor de consumatori sau producători;
  Susţinerea activităţii Fundaţiei Eutopia Gardens

Activităţile noastre:
  Comerţ online şi intermedieri în comerţul online;
  Dezvoltarea de aplicaţii web;
  Investiţii destinate educaţiei şi recreerii.

Ca plaformă de vânzare folosim, începând cu 2017, un portal web cu multe mii de vizitatori, dezvoltat de noi pentru Fundația Eutopia Gardens, pentru a fi pus la dispoziția membrilor săi persoane juridice cu scopul susținerii activității economice a comunităților locale. Ca membru de binefacere ai Fundației, firma Grup EXPERT SRL poate afișa aici oferte, fără restricții de volum. 

Îți propunem:

Dacă NU AI FIRMĂ și dorești să promovezi online produse valoroase (cu acordul producătorilor sau furnizorilor autorizați), te putem ajuta!  Facturile către clienți sunt emise de aplicația web în numele Grup EXPERT SRL iar tu obții un venit proporțional cu valoarea vânzărilor produseleor adăugate de tine în ofertă. Contactează-ne, pentru a încheia cu noi un CONTRACT DE COMISION... și începe acum!

Dacă AI FIRMĂ sau EȘTI PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, poți să-ți promovezi produsele prin încheiera cu noi a unui CONTRACT DE INTERMEDIERE. Facturile către clienți sunt emise de aplicația web în numele entitățile juridice respective.

Dacă vrei să vinzi prin contract de comision sau de intermediere și ai nevoie și de un WEBSITE PROPRIU, poți încheia cu noi un CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII. Achiziționezi de la noi un ABONAMENT prin intermediul căruia ai la dispoziție un website funcție de necesitățile tale și totodată ești asigurat că websiteul tău va funcționa fără probleme.


Lumea se schimbă - cu GRUP EXPERT poți ține pasul!