X
 

 

 


Dacă vrei să ajuţi

comunitatea, alătură-te 

Despre noi

Suntem este o companie ce promovează producătorii și furnizorii de servicii mici și mijlocii pe piața internațională.
Oferim, în colaborare cu Fundația Eutopia Gardens, portalul web centralizator Eutopia.Market, ca loc de expunere și preluare de comenzi.

Grup Expert are în spate o istorie de mai bine un sfert de secol. O moștenire care obligă la capacitatea de adaptare la schimbările lumii, la responsabilitate și atenție orientată spre necesitățile clientului de tip nou: calitate sustenabilă, inovare, disponibilitate fără frontiere.

Scopul nostru:

Găsirea de soluţii optime care să răspundă necesităţile pieței globale;

Susţinerea activităţii Fundaţiei Eutopia Gardens


Activităţile noastre:

Intermedieri în comerţul online, prin portalul Eutopia.Market

Oferim acces la utilizarea aplicațiie noastre software și pentru dezvoltarea de site-uri web proprii

Investiţii destinate educaţiei şi recreerii.

Îți propunem:


Dacă vrei să-ți promovezi prin Eutopia.Market propriile produsele/servicii, poți încheiera cu noi a unui CONTRACT DE INTERMEDIERE.  Facturile către clienți sunt emise de aplicația web direct în numele firmei tale.

  Dacă ai nevoie de un WEBSITE, poți încheia cu noi un abonament, care îți asigură accesul la utilizarea aplicației noastre software. Poți avea website-ul tău în doar câteva ore și poți să-i modifici conținutul în mod dinamic, simplu, oricând, fără costuri suplimentare!

Dacă dorești să PROMOVEZI prin Eutopia.Market FIRME cu PRODUSE și/sau SERVICII valoroase,
te putem ajuta!  Obții un venit proporțional cu valoarea vânzărilor produseleor/serviciilor adăugate de tine în ofertă. Contactează-ne, pentru a încheia cu noi un CONTRACT DE COMISION... și începe acum!


Lumea se schimbă, cu poți ține pasul!