X
 

 

 


Dacă vrei să ajuţi

comunitatea, alătură-te 

Ofertă

Grup Expert SRL oferă producătorilor, furnizorilor de servicii și distribuitorilor acestora soluții online ieftine, dar eficiente, pentru a-și prezenta produsele (bunuri și/sau servicii) pe piața internațională.

Vă propunem următoarele tipuri de abonament:

Expozant în Eutopia.Market

Abonamentul este disponibil în entităților juridice din sfera cercetării și producției.
Vă propunem următoarele tipuri de pachete, cu posibilitatea schimbării ulterioare, oricând doriţi:

Pachet: Bază
Profesional Silver Gold
Cost abonament lunar: € 10 € 25 € 50 € 150
Număr maxim articole: 500 2000 5,000 10,000

Costul abonamentului lunar depinde de cantitatea de informaţii introdusă.
Dacă dorești să devii expozant în platforma Eutopia.Market, completează informațiile despre profilul companiei tale și transmite-le către noi prin email. După ce evaluam și validam profilul, te vom contacta pentru a stabili împreună detaliile colaborarii.

Mod de expunere Eutopia.Market
Secțiunea Expo din EutopiaMarket se constituie într-un centru expozițional internațional, ce poate fi vizitat virtual de cei interesați să afle ce produse (bunuri/servicii) există la un moment dat pe piața globală și de unde pot fi achiziționate. O firmă care deține abonament de expunere în Eutopia.Market își afisează produsele alături de cele ale altor firme.

Vânzător prin Eutopia.Market

Abonamentul este disponibil pentru toți comercianții retail și wholesale care pot oferi o gamă consistentă de produse din cel putin o categorie, precum și experiența si resursele pentru asigura serviciile post-vanzare. Este necesar însă ca produsele să fie deja prezente în zona de Expo, deci să existe un abonament de expunere, pe numele producătorului, astfel încât produsele să fie deja introduse, cu toate caracteristicile lor specifice.

Costul abonametului de vânzare prin EutopiaMall este de 9 € / lună la care se adaugă un comision de 2% per tranzacție.
Dacă dorești să devii vânzător în platforma Eutopia.Market, completează informațiile despre profilul companiei tale și transmite-le către noi prin email. După ce evaluam și validăm profilul, te vom contacta pentru a stabili împreuna detaliile colaborării.

Mod de vânzare Eutopia.Market

Un comerciant care deține abonament de vânzare prin Eutopia.Market își afișează propriile produse/servicii alături de produsele/serviciile vândute de alți comercianți. Clienții pot comanda simultan produse de la mai mulți comercianți.
Condițiile comerciale, modalitatea și taxele de livrare, politica și taxele de retur, precum si garanțiile produselor/serviciilor pot fi diferite pentru fiecare firmă, toate aceste fiind afișate în cadrul portalului.

Obs. Nu solicităm obligativitatea ca toți furnizorii să livreze produsele/serviciile comandate la domiciliul cumpărătorilor, pentru a oferi cumpărătorilor accesul la o diversitate mai mare de articole. Furnizorii pot să efectueze livrarea la domiciliul clienților sau pot să ofere produsele/serviile comandate la depozitul propriu. Pentru cazurile în care furnizorii nu-și asumă livrarea la domiciliul clienților, aceștia vor putea ridica direct comanda de la depozitul furnizorului sau achiziționa, din cadrul portalului sau din alte surse, un serviciu de livrare/transport.

Website propriu
Ce înseamnă să ai un website? ... citește aici >
Abonamentul permite utilizatorilor  crearea și administrarea unui website de prezentare. Beneficiarii pot fi din orice domeniul de activitate, de orice mărime. În ce privește stabilirea designului, putem utiliza un template gratuit  sau puteți achiziționa un template, dacă doriți ceva mai sofisticat.
Configurarea inițială cu introducerea datelor: cost unic: min.150€. Abonamentul minim care include utilizarea aplicației, găzduirea website-ului și asigurarea protecției datelor are următoarele variante de cost:  36€ / 6 luni, 60€ / 12 luni sau 96€ / 24 luni. Oricând, pe perioada abonamentului, dacă doriți migrarea datelor (păstrarea lor integrală) pe un alt template, costul unic este de minim 20€.

Magazin online propriu
Un magazin online este și el un website și implică aceleași proceduri la înființare... citește aici >
Este pachetul care permite crearea şi administrarea unui magazin online obişnuit. Utilizatorul face afişarea ofertei,  în magazinul său online,  într-un mod asemănător  unui catalog clasic: cu capitole şi subcapitole.  Un produs se poate regăsi în mai multe zone ale ofertei. Produsele pot fi introduse/afişate cu toate specificaţiile de vânzare (ambalaje, preţuri, stocuri şi/sau teremene de valabilitate, termene de livrare..).
Sunt asigurate următoarele:

 • Import / Export
  Import masiv de produse (împreună cu imagini, caracteristici, preţuri), cu generare automată a ofertei online.
 • Facturare
  Asigură generarea automată de facturi detaliate pentru cumpărători.
 • Nivele preţ - discounturi
  Se pot seta diverse nivele de preţ pentru acelaşi produs, funcţie de tipul achiziţiei (en-gross/en-detail, zonă s.a.).
 • Management automat Stocuri
  Achiziţia electronică făcută de clienţi este posibilă în limita stocurilor şi/sau termenelor de expirare din ofertă.
 • Editare Comenzi
  Comenzile făcute de clienţi pot fi editate ulterior, cu menţinerea istoricului modificărilor făcute.
 • Evidenţă vânzari
  Aplicaţia generează, în timp real, diverse rapoarte, inclusiv fişe contabile, produse vândute, rapoarte clienţi.
 • Comenzi manuale
  Procesare manuală a comenzilor în numele clienţilor.

Costuri. Configurarea inițială, cu introducerea datelor: cost unic: minim 150€. Abonamentul minim care include utilizarea aplicației, găzduirea și asigurarea protecției datelor are următoarele variante de cost:  62€ / 6 luni, 100€ / 12 luni sau 160€ / 24 luni.