X
 

 

 

Înregistrează-te înAICI!

 

Ofertă

Grup Expert SRL oferă producătorilor și distribuitorilor acestora soluții eficiente, pentru a-și prezenta produsele (bunuri și/sau servicii), pe piețe locale și/sau internaționale.
În cadrul portalului web Eutopia.Market firmele își prezintă produsele/ofertele în mod centralizat, pe domeniile specifice portalului, dar dispun și de pagini web proprii, în care se pot prezenta detaliat clienților, pagina fiecărei firme deținând inclusiv magazin online propriu firmei.

Vă propunem următoarele tipuri de abonament:

Expozant Eutopia.Market

Secțiunea EXPO din EutopiaMarket se constituie într-un centru expozițional internațional, ce poate fi vizitat virtual de cei interesați să afle ce produse (bunuri/servicii) există la un moment dat pe piața globală și de unde pot fi achiziționate.

Abonamentul este disponibil entităților juridice din sfera producției și cercetării. Costul abonamentului lunar depinde de volumul de informații introdus de fiecare firmă si se compunde din:

  • 8 €  afișarea paginilor proprii firmei în cadrul portalului (pagini web asemănătoare unu website propriu în care se poate prezenta detaliat)
  • 0.1 € afișare per produs (foto, video, descriere, caracteristici)

Dacă dorești să devii expozant în platforma Eutopia.Market, te poți înregistra aici sau poți completa informațiile despre profilul companiei tale și transmite către noi prin email. După ce evaluam și validam profilul, te vom contacta pentru a stabili împreună detaliile colaborarii.

Vânzător Eutopia.Market

Abonamentul este disponibil pentru toți comercianții retail și wholesale care pot oferi o gamă consistentă de produse din cel putin o categorie, precum și experiența si resursele pentru asigura serviciile post-vanzare. Este necesar și ca produsele să fie deja prezente în zona de Expo, deci să existe un abonament de expunere, pe numele producătorului, astfel încât produsele să fie deja introduse, cu toate caracteristicile lor specifice.

Condițiile comerciale, modalitatea și taxele de livrare, politica și taxele de retur, precum si garanțiile produselor/serviciilor pot fi diferite pentru fiecare firmă.

Costul abonametului de vânzare cuprinte o taxă lunară, în valoare identică cu cea a unui expozant, la care se adaugă un comision de 2% per tranzacție.

Dacă dorești să devii vânzător în platforma Eutopia.Market, completează informațiile despre profilul companiei tale și transmite-le către noi prin email. După ce evaluam și validăm profilul, te vom contacta pentru a stabili împreuna detaliile colaborării.