X
 

 

 


Dacă vrei să ajuţi

comunitatea, alătură-te 

Istoric

1991 - Înfiinţarea firmei Grup Expert SRL
Firma Grup EXPERT SRL a fost înfiinţată în 1991 de către Mihaela-Aurora BUZATU. Domeniul de activitate: comerţul cu plante ornamentale. Motivaţia: aspectul "cenuşiu" al localităţilor României din acea perioadă şi dificultatea accesului la soiuri valoroase de plante, oferite din abundenţă de pepiniere cu tradiţie din vestul Europei.

2000 - Investiţii şi dezvoltare
În 2000 firma achiziţionează 3 ha de teren agricol, cu scopul înfiinţării unei grădini de prezentare, pentru a testa în condiţiile climatice ale României, dezvoltarea plantelor sosite din diverse părţi ale Europei. Aspectul grădinii a impresionat vizitatorii peste aşteptări şi, la sugestia acestora, s-a decis extinderea. Astfel, în 2002 s-a început construcţia parcului dendro-floricol Eutopia Gardens, pe o suprafaţă de 24,5 ha.
Tot în 2002 Grup Expert SRL îşi lansează magazinul online EutopiaMall.com. Dacă în primii ani se comercializează online doar bulbi de flori şi tufe de trandafiri, oferta se extinde rapid şi va cuprinde toate tipurile de plante de grădină

2010 - Un nou concept de vânzare online
Contactul cu producători de pe mai multe continenente, ne-a permis să observăm  necesităţi diferite şi să experimentăm mai multe metode de livrare. Timp de 10 ani aplicaţia software creată de Grup Expert SRL şi utilizată pentru desfăşurarea activităţii sale de comerţ online a fost continuu îmbunătăţită, permiţând acum gestionarea simplă, direct de către producători/comercianţi a unor oferte cu zeci de mii de articole, a comenzilor, facturilor, plăţilor şi livrărilor. EutopiaMall nu mai este un simplu magazin online, ci un portal internaţional pentru vânzări online.