X
 

 

 


Dacă vrei să ajuţi

comunitatea, alătură-te 

Istoric

1991 - Înfiinţarea firmei Grup Expert SRL
Firma Grup EXPERT SRL a fost înfiinţată în 1991 de către Mihaela-Aurora BUZATU. Domeniul de activitate: comerţul cu plante ornamentale. Motivaţia: aspectul "cenuşiu" al localităţilor României din acea perioadă şi dificultatea accesului la soiuri valoroase de plante, oferite din abundenţă de pepiniere cu tradiţie din vestul Europei.

2000 - Investiţii şi dezvoltare
În 2000 firma achiziţionează 3 ha de teren agricol, cu scopul înfiinţării unei grădini de prezentare, pentru a testa în condiţiile climatice ale României, dezvoltarea plantelor sosite din diverse părţi ale Europei și totodată pentru a valorifica plantele rămase în stoc la sfărșitul fiecărui sezon de vânzare (primăvara și toamna). S-a început construcţia grădinii pe cele 3 ha, suprafață extinsă pe parcursul următorilor ani la 24,5 ha, grădina devenind în timp un adevărat parc dendro-floricol, numit azi Eutopia Gardens.

2002 - Lansare magazin online
în 2002 Grup Expert SRL îşi lansează magazinul online EutopiaMall.com. Dacă în primii ani se comercializează online doar bulbi de flori şi tufe de trandafiri, oferta se extinde rapid şi va cuprinde toate tipurile de plante de grădină

2006 - Începe colaborarea cu Fundația Eutopia Gardens
Parcul este pus la dispoziția Fundației Eutopia Gardens, pentru desfășurarea de activități cultural-educative și de agrement.

2010 - Un nou concept de vânzare online
Contactul cu producători de pe mai multe continenente, ne-a permis să observăm  necesităţi diferite şi să experimentăm mai multe metode de livrare. Timp de 10 ani aplicaţia software creată de Grup Expert SRL şi utilizată pentru desfăşurarea activităţii sale de comerţ online a fost continuu îmbunătăţită, permiţând acum gestionarea simplă, direct de către producători/comercianţi a unor oferte cu zeci de mii de articole, a comenzilor, facturilor, plăţilor şi livrărilor. EutopiaMall nu mai este un simplu magazin online, ci un portal internaţional pentru vânzări online.

2017 - Un nou concept de business
Ne-am propus să împărtășim și altora experiența noastră, să punem la dispoziția publică modul nostru de lucru, oferind tuturor, persoane fizice și juridice accesul la vânzarea online prin portalul web dezvoltat și verificat de noi de-a lungul timpului, pus în prezent la dispoziția Fundației Eutopia Gardens, pentru a-i adăuga noi dimensiuni. Propunerea noastă constă în încheierea de contracte de comision cu persoane fizice și contracte de intermediere cu persoane juridice - care doresc să fie prezenți cu oferte de produse și servicii într-un loc centralizat, accesat de mii de vizitatori.